GLAMOX FŰTÉS – Magyar enteriőrök – Fotópályázat 2014

 

 

Glamox fűtőpanelekre érkezett pályamunkák

 

Balázs Péter Glamox képei

Bozó Marianna

Mellékelten megküldöm a fotókat, melyen a felújított fürdőszobában elhelyezett fűtőpanel látható.A fűtőtestet már a korábbi fürdőszobánkba vettük, de biztosan tudtuk, hogy az új fürdőszobánk dísze is lesz. Nagyon jók a tapasztalataink, gyorsan felfűti a fürdőszobát és a gyerekeket sem kell félteni, hogy megégeti. 

dr Pazár László

Tiszta és kényelmes. Nem hagy cserben és pontosan a megadott hőmérsékletet tartja a lakást. Kevés helyet foglal el és külseje jól illeszkedik az én környezetemhez is. Örülök,hogy mellette döntöttem!

Fedor Dóra

Tisztelt Nordart!

A fodrászatban kipróbáltunk több mobil fűtési technikát, de egyik sem vált be, mert vagy nem volt elég a teljesítmény, vagy nagyon lepárásodott a helyiség, ekkor a Net-en találtuk az Önök fűtő paneljét. A leírások részletesek voltak és a vélemények is meggyőzőek, ezért megrendeltük a csatolt képeken látható fűtő panelt. Nagyon meg vagyunk vele elégedve, mert gazdaságos és csendes, ráadásul remekül néz ki és a beüzemelése sem igényel szakembert.

Gérecz Gábor

…A nappali fűtésére használjuk és tökéletesen bevált, habár egy kicsikét alul méreteztem a teljesítmény igényét a helyiségnek. ezzel együtt kifogástalanul használható és nagyon jól illeszkedik a növényekkel teli nappaliba !

Gór Katalin

2014 szeptemberében vásároltuk meg ezeket a készülékeket és nagyon
megvagyunk elégedve a fűtésrendszerrel minden téren. Addig míg nem találtuk meg ezt a
fűtés lehetősséget sok mindent megnéztünk de egyik sem felelt meg számunkra.
Ez minden szempontból megfelelő az igényeinknek. Bármikor szívesen tudom
ajánlani mindenkinek aki ezeket a fűtőtesteket szeretné alkalmazni.
A cég akitől megrendeltük korrekt és megbízható és segítőkész .
Örülök neki hogy most már mi is ezt a fűtésrendszert használjuk hiszen hosszú távra gondolkoztunk
amikor emellett döntöttünk .

Jánya Gergely

Ez egy fürdőszobai fűtőtest, ami nagyszerűen működik és jó meleget ad!

Üdvözlettel:

Jánya Gergely

Matyikó Eszter

A képekhez a leírás: az első levélben a “Volt”képek, hogy milyen volt a felújítás elött….!
A “van” mikor már a panel is ott “van”:-)))!
A “lesz” amelyik szobában még nincs panel…tehát csak “lesz”…!:-)))

Rigó Nikodémusz

Örömmel neveznék be a Nordart 2014-es fotópályázatára az alábbi képeimmel!

Első szezonunkat töltjük a Glamox kellemes melegében,teljes megelégedéssel.Százéves parasztházunk felújítása során kerestünk környezetbarát,olcsó,kényelmes,gyorsan kiépíthető és fejleszthető fűtési megoldást és mivel nálunk minden elektromossággal működik,így esett a választás erre a rendszerre.Aki még gondolkodik a skandináv fűtőpaneleken,ne tegye!Ennél jobbat úgysem fog találni.Méretben,stílusban,kivitelben egyaránt ideális döntésnek bizonyult.A villanyszámlánk teljesen vállalható mértékű,de a jövőben szeretnénk napelemeket telepíttetni a tetőre,aztán viszlát rezsi!

Varga Lajosné Edit

Nagyon szerettem volna bizonyítani, hogy mennyire beváltak az Önök által forgalmazott készülékek, de sajnos szép képeket nem tudok küldeni, mert a lakás egyéb körülményei ezt nem teszik lehetővé. Kifejezetten hajlamos a lakás vizesedni, penészesedni, ezért használjuk előszeretettel az Önök készülékeit. Az egyik szobában kiegészítő fütésként a kisebb készüléket, a fürdőszobában pedig önálló fűtésként a nagyobb teljesítményűt szereltük fel. Nagyon kellemes meleget árasztanak és nem foglalnak nagy helyet.

Azért ízelítőül egy pár képet elküldök, ami bizonyítja, hogy hosszú évek óta kifogástalanul üzemelnek.